Receptek Főételek Hal Kapros lazac gnocchival

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 csipet őrölt fekete bors
2 dl tejszín
3 darab tojás
30 dkg cukkini (apróra vágva)
10 dkg trappista sajt
1 kk szárított kapor
80 dkg lazac
2 csomag gnocchi

Leírás

A lazacokat leszeleteljük és sózzuk, valamint kaporral megszórjuk. A gnocchit belerakjuk egy tálba. Sózzuk, borsozzuk, rászórjuk a cukkinit, a sajtot és felöntjük a tojássárgájával kikevert tejszínnel. Tetejére tesszük a lazacszeleteket. Előmelegített sütőben, 150 fokon, 40 percig sütjük és utána tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4