Receptek Főételek Hal Kapros kukoricás halragu
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
10 dkg vaj
1 dl tejszín
1 fej hagyma
1 kanál citromlé
1 csipet fehérbors
1 csipet ételízesítő
1 csipet kapor
60 dkg halfile
3 kanál átszitált liszt
Leírás
A halfilét kockára vágjuk. A hagymát finomra aprítjuk, és vajon megfuttatjuk. Rárakjuk a kockára vágott halat, és fehéredésig pároljuk. Ha kifehéredett, akkor hozzáadjuk a fűszereket, elkeverjük, megszórjuk liszttel. Felengedjük vízzel, és kiforraljuk. Beleszórjuk a kukoricát, és tejszínnel dúsítjuk. Rizzsel, vagy tészta körettel tálaljuk.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4