Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
1 doboz tejföl
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
1 darab leveskocka
1 csipet ételízesítő
2 csokor kapor
0,7 kg csirkecomb filé
3 kanál átszitált liszt
Leírás
A húst apró kockákra vágjuk. Olajon hagymát dinsztelünk, erre rakjuk a húst. Fehérre kapatjuk. Sózzuk, borsozzuk, 1 leveskockát morzsolunk bele. Kevés vízzel puhára pároljuk. Amikor majdnem kész, az apróra vágott kaprot hozzákeverjük. A tejfölbe kevés lisztet kavarunk, és ezzel sűrítjük. Kissé összeforraljuk, amíg besűrűsödik. Párolt rizzsel kiváló.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4