Receptek Főételek Hal Kapros-gombás halragu

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

10 dkg vaj

1 darab citrom leve

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

3 dl tejszín

1 kanál Tesco Finest dijoni mustár fehérborral

30 dkg gomba

80 dkg halfile

Leírás

A halat felkockázzuk, sózzuk, borsozzuk, majd ráfacsarjuk a fél citrom levét és hagyjuk ebben a lében pácolódni. Közben, egy nagyobb serpenyőben megolvasztjuk a vajat, a felkockázott, vagy felszeletelt gombát rádobjuk és kevés sóval meghintve, puhára pároljuk. A ragu alapjához hozzáadjuk a mustárt, kaprot, a borsot és az ízesítő fűszereket. Beleöntjük a halat, illetve a páclé felét és tejszínnel nyakon öntve beforraljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4