Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
1 dl Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
80 dkg csirkemellfilé
1 kanál ételízesítő
1 marék kapor
5 dl húslé
15 dkg átszitált liszt
Leírás
A csirkemellet kiklopfoljuk, és sózzuk, borsozzuk. Kevés olajon elősütjük. Egy másik serpenyőben a lisztet barnára pirítjuk, és ráöntjük a visszamaradt zsiradékra. Elkeverjük, és rászórjuk a finomra vágott kaprot. Felöntjük csontlével, és alaposan kiforraljuk, majd belerakjuk a csirkemell szeleteket, és készre pároljuk. Tarhonyával, vagy rizs körettel tálaljuk.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4