Hozzávalók
4 dl tej
1 darab húsleveskocka
2 dl tejszín
60 dkg csirkemell
1 kk pirospaprika
4 dkg Rama margarin
10 dkg kapor
Leírás
A négy kicsi csirkemellet lebőrözzük, kettévágjuk, az így kapott nyolc húsdarabot laposra verjük, nagyon kicsit megsózzuk, majd 4 dkg Rámán, mindkét oldalukat átsütjük. Leöntjük annyi tejjel, hogy éppen ellepje, hozzáadjuk a húsleveskockát, vagy a vegetát és a finomra vágott kaprot. Fedő alatt, puhára pároljuk, ez idő alatt a tejet, a hús magába szívja, csak a kellemes kapros mártás marad. Tálalás előtt, pár csepp citromlével savanyítjuk. Egy kanálnyi pirospaprikát keverünk bele és tejszínnel gazdagítjuk. Párolt rizzsel tálaljuk.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4