Receptek Saláták Káposztasaláta egyszerűen
Hozzávalók
1 marék Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
20 dkg cukor
1 marék kömény
1 dl ecet
1 fej hagyma
1 fej káposzta
Leírás
A káposztát megtisztítjuk, felnegyedeljük, és kivágjuk a torzsáját. A negyed káposztákat deszkára fektetve, vékonyan felszeleteljük, egy tálba tesszük, megsózzuk, és összeforgatjuk. Amíg a káposzta a sóban pihen (kb. 10 perc), megcsináljuk a salátalevet. Egy lábasba mérjük a vizet, belerakjuk a cukrot, ecetet és a köménymagot, majd felforraljuk. A kész levet félretesszük hűlni. A káposztát jó alaposan kinyomkodjuk, majd leöntjük a langyosra hűlt salátalével.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4