Receptek Főételek Húsos ételek Káposzta székely módra
Hozzávalók
1 pohár tejföl
3 gerezd fokhagyma
1 fej vöröshagyma
2 marék rizs
50 g zsír
1 darab babérlevél
600 g savanyú káposzta
500 g sertéshús (sertés lapocka)
100 g kolbász (füstölt)
Leírás
A sertéshúsból pörköltet készítünk, annyi a különbséggel, hogy tört fokhagymát, lecsót, kevés majoránnát, babérlevelet, egész borsot ( füstölt szalonna bőrét) teszünk bele. Ha a hús félpuha, hozzáadjuk a a kimosott savanyú káposztát, felöntjük vízzel, hozzáadjuk a karikára vágott füstölt kolbászt, majd teljesen puhára főzzük. A végén beletesszük a tejfölt, párolt rizst és összeforraljuk vele.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4