Hozzávalók

20 dkg cukor

2 gerezd fokhagyma

5 cl ecet

1 fej lilahagyma

2 rúd fahéj

3 kanál zselatin (dzsemfix)

1 dl almabor

1 darab lila káposzta

2 darab ánizs

Leírás

A hagymát felszeleteljük, majd a zsiradékban, puhára sütjük a fahéj rúddal és ánizzsal. Közben, vékonyan felszeleteljük a káposztát, vagy legyaluljuk. A hagymához öntjük az ecetet, almabort és a cukrot, majd elkeverjük. Amikor a cukor elolvadt, hozzáadjuk a káposzta csíkokat és elkeverjük. Fedő alatt, alacsony hőfokon, 30 percig rotyogtatjuk. A körtét megpucoljuk, magházát eltávolítjuk, kis kockákra aprítjuk és a káposztába keverjük. További 20-30 percig főzzük, majd leturmixoljuk. Mielőtt kész lenne, belekeverjük a dzsemfixet és kiforraljuk. Üvegekbe töltjük és száraz-dunsztoljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


Tesco téli baba magazin

További információ  Információ

Tesco Húsvét tele illatokkal

További információ  Információ



Ajánlatunk a hipermarketekben érvényes.
A Tesco Áruházat üzemelteti és a reklámkiadvány felelős kiadója a Tesco-Global Zrt. 2040 Budaörs, Kinizsi út 1–3. Az esetleges nyomdai és sajtóhibákért nem tudunk felelősséget vállalni. A termékek színben és méretben a fotón látottaktól eltérhetnek. Az árral nem jelölt termékek csak illusztrációk. Csak háztartásban használatos mennyiséget szolgálunk ki. Az újságban megtakarítási %-kal jelölt kedvezményes termékek esetén a feltüntetett ár a kedvezményt már tartalmazza. Az újságban szereplő ajánlatok a készlet erejéig érvényesek. Egyes termékek esetében a választék áruházanként eltérő lehet, a részletekről kérjük érdeklődjön áruházainkban. A feltüntetett árak a betétdíjat nem tartalmazzák!
Érvényességi adatok
Érvényességi adatok
1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4