Receptek Gyerekmenü Főételek Káposzta főzelék paradicsomosan

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
10 dkg vaj
3 kanál étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 fej vöröshagyma
1 fej káposzta
1 csipet ételízesítő
4 dl paradicsomlé
8 kanál finomliszt

Leírás

A káposztát megmosom, és laskára vágom. Nem aprózom nagyon fel. A hagymát apróra vágom, és egy nagy edényben, olajon üvegesre pirítom. Hozzáadom a káposztát, kicsit megsózom, hogy levet eresszen, majd a saját levében főzöm. Amikor a káposzta megpuhult (nem kell nagyon puha legyen, jó ha kissé ropogós), hozzákeverem a paradicsompürét. Borsozom, aztán még egy kicsit összefőzöm, és kész is. Világos, vajas rántással sűrítem.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4