Receptek Gyerekmenü Főételek Káposzta főzelék paradicsomosan
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
10 dkg vaj
3 kanál Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
1 fej hagyma
1 fej káposzta
1 csipet ételízesítő
4 dl paradicsomlé
8 kanál átszitált liszt
Leírás
A káposztát megmosom, és laskára vágom. Nem aprózom nagyon fel. A hagymát apróra vágom, és egy nagy edényben, olajon üvegesre pirítom. Hozzáadom a káposztát, kicsit megsózom, hogy levet eresszen, majd a saját levében főzöm. Amikor a káposzta megpuhult (nem kell nagyon puha legyen, jó ha kissé ropogós), hozzákeverem a paradicsompürét. Borsozom, aztán még egy kicsit összefőzöm, és kész is. Világos, vajas rántással sűrítem.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4