Receptek Főételek Húsos ételek Káposzta bográcsban

Hozzávalók

2 kávéskanál tengeri só
1 adag vöröshagyma
5 dkg zsír
80 dkg káposzta
1 ízlés szerint őrölt kömény
50 adag sertés lapocka

Leírás

A káposztát vékonyan felszeletelem, a húst apró kockára vágom, a vöröshagymát felkockázom. A zsírt a vöröshagymával, a bográcsban megfonnyasztom, a fűszereket rászórom, majd a húst is ráteszem. Mint a pörköltet megfőzöm, amikor ez már majdnem kész, rászórom a káposztát, felöntöm annyi vízzel hogy ellepje és készre főzöm. Friss kenyérrel, nagyon finom.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4