Receptek Főételek Hal Kakukkfüves halragu

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
3 kanál vaj
1 kanál citrom
1 darab citrom
1 csipet őrölt fekete bors
1 fej vöröshagyma
1 csipet szárított kakukkfű
2 darab kaliforniai paprika
10 dkg zöld olivabogyó
10 dkg gyöngyhagyma
80 dkg Pangasius filé

Leírás

A halat felkockázzuk. A hagymát is felaprítjuk és vajon megfuttatjuk. Rászórjuk a halat és sózzuk. Fűszerezzük, majd rádobjuk a kockázott kaliforniai paprikát. Összeforgatjuk és gyöngyhagymát, valamint olívabogyót szórunk a raguba. Citromlével tesszük tökéletessé.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4