Receptek Főételek Húsos ételek Kakukkfűves csirkecomb pirított gombával

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

1 dl Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

2 darab citrom

½ fej hagyma

1 marék kakukkfű

1 marék petrezselyemzöld

4 darab csirkecomb

60 dkg gomba

1 marék snidling

1 marék bazsalikom levél

Leírás

A csirkecombokat kicsontozzuk, majd lehúzzuk a bőrét, sózzuk és meghintjük borssal. A kakukkfűvet és a citromhéjat felaprítjuk, majd bedörzsöljük vele a csirkecombokat. A gombákat felaprítjuk. A hagymát felaprítjuk és egy serpenyőben, kevés olajon megfuttatjuk. Rádobjuk a gombákat és összepirítjuk. Fűszerezzük zölfdfűszerekkel, sóval és borssal. Közben, egy serpenyőben olajat melegítünk, majd belerakjuk a csirkecombokat és egyenletesen sütjük, 5-6 percig, mindkét felüket. Ha a gomba megpirult, akkor lehet is tálalni. A pirított gombából talapzatot készítünk és rárakjuk a sült csirkecombot.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4