Receptek Főételek Húsos ételek Kakukkfűves csirkecomb pirított gombával
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
1 dl Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
2 darab citrom
½ fej hagyma
1 marék kakukkfű
1 marék petrezselyemzöld
4 darab csirkecomb
60 dkg gomba
1 marék snidling
1 marék bazsalikom levél
Leírás
A csirkecombokat kicsontozzuk, majd lehúzzuk a bőrét, sózzuk és meghintjük borssal. A kakukkfűvet és a citromhéjat felaprítjuk, majd bedörzsöljük vele a csirkecombokat. A gombákat felaprítjuk. A hagymát felaprítjuk és egy serpenyőben, kevés olajon megfuttatjuk. Rádobjuk a gombákat és összepirítjuk. Fűszerezzük zölfdfűszerekkel, sóval és borssal. Közben, egy serpenyőben olajat melegítünk, majd belerakjuk a csirkecombokat és egyenletesen sütjük, 5-6 percig, mindkét felüket. Ha a gomba megpirult, akkor lehet is tálalni. A pirított gombából talapzatot készítünk és rárakjuk a sült csirkecombot.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4