Hozzávalók

1 kh sütőpor

5 kanál cukor (tésztához)

3 dkg vaj

3 dl tejszín

10 dkg porcukor

2 kanál kakaópor

5 darab tojásfehérje (tésztához)

5 darab tojás habja (tésztához)

1 kanál átszitált liszt (+ 5 ek. a tésztához)

Leírás

A tojásfehérjét habbá verjük és hozzáadjuk a cukrot. Ha kemény a hab, akkor hozzáadjuk a sárgáját és tovább verjük a habot, majd fakanállal belekeverjük a sütőporos lisztet. Vajazott-lisztezett tepsibe öntjük és előmelegített sütőben, 180 fokon megsütjük. Vizezett konyharuhába feltekerjük. A tejszínt habbá verjük a cukorral és a végén belekeverjük a kakaót is. A krémmel betöltjük a piskótát és hűtőbe rakjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4