Hozzávalók

1 késhegynyi sütőpor
5 kanál kristálycukor (tésztához)
3 dkg vaj
3 dl tejszín
10 dkg porcukor
2 kanál kakaópor
5 darab tojás (tésztához)
5 darab tojás (tésztához)
1 kanál finomliszt (+ 5 ek. a tésztához)

Leírás

A tojásfehérjét habbá verjük és hozzáadjuk a cukrot. Ha kemény a hab, akkor hozzáadjuk a sárgáját és tovább verjük a habot, majd fakanállal belekeverjük a sütőporos lisztet. Vajazott-lisztezett tepsibe öntjük és előmelegített sütőben, 180 fokon megsütjük. Vizezett konyharuhába feltekerjük. A tejszínt habbá verjük a cukorral és a végén belekeverjük a kakaót is. A krémmel betöltjük a piskótát és hűtőbe rakjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
75 perc
Desszertek
2 3 4