Hozzávalók
1 kh sütőpor
5 kanál cukor (tésztához)
3 dkg vaj
3 dl tejszín
10 dkg porcukor
2 kanál kakaópor
5 darab tojásfehérje (tésztához)
5 darab tojás habja (tésztához)
1 kanál átszitált liszt (+ 5 ek. a tésztához)
Leírás
A tojásfehérjét habbá verjük és hozzáadjuk a cukrot. Ha kemény a hab, akkor hozzáadjuk a sárgáját és tovább verjük a habot, majd fakanállal belekeverjük a sütőporos lisztet. Vajazott-lisztezett tepsibe öntjük és előmelegített sütőben, 180 fokon megsütjük. Vizezett konyharuhába feltekerjük. A tejszínt habbá verjük a cukorral és a végén belekeverjük a kakaót is. A krémmel betöltjük a piskótát és hűtőbe rakjuk.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4