Hozzávalók

3 darab tojás (tészta)
60 dkg finomliszt (tészta)
3 dl tej (tészta)
3 csomag vaníliás cukor
6 dkg kristálycukor (tészta)
2 kanál étolaj (tészta)
3 kanál kakaópor
25 dkg porcukor
5 dkg élesztő (tészta)
20 dkg margarin

Leírás

Az élesztőt, a langyos tejben, pici cukorral felfuttatjuk. A tésztához valókat összegyúrjuk, 6 cipóra osztjuk és 1/2 órát pihentetjük. A töltelékhez valókat habosra keverjük. (A töltelékhez: 3 evőkanál kakaó, 3 csomag vaníliás cukor, 25 dkg porcukor, 20 dkg sütőmargarin.) A cipókat tepsi nagyságúra kinyújtjuk, a kakaós krémet rákenjük. Feltekerjük, összefonjuk és tepsibe rakjuk. 1/2 óra pihentetés után, tojással megkenve sütjük

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4