Receptek Főételek Húsos ételek Kacsacomb erdei gyümölcsökkel

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

2 kanál liszt (mártás)

3 dkg cukor (mártás)

10 dkg vaj (mártás)

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

1 darab alma (mártás)

1 csipet őrölt fahéj (mártás)

1 csipet kakukkfű

1 kanál citromlé (mártás)

1 csipet őrölt szegfűszeg (mártás)

4 darab kacsacomb

30 dkg erdei gyümölcs (mártás)

Leírás

A kacsacombot megszórjuk a fűszerekkel és tepsibe rakjuk. Meglocsoljuk a zsírral és egy kevés vízzel. Lefedjük alufóliával és előmelegített sütőben, 170 fokon sütjük. Közeben az almát kockára vágjuk és vajon elkezdjük párolni. Hozzáadjuk a lisztet és felengedjük vízzel. Fűszerezzük és hozzáadjuk az erdei gyümölcsöket. Összeforraljuk, és ha kész, félrerakjuk tálalásig. A kacsacomb akkor jó, ha már puha. Ekkor levesszük a fóliát és emeljük a sütőben a hőfokot, 190 fokra, majd pirosra sütjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4