Receptek Főételek Húsos ételek Kacsacomb erdei gyümölcsökkel
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
2 kanál liszt (mártás)
3 dkg cukor (mártás)
10 dkg vaj (mártás)
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
1 darab alma (mártás)
1 csipet őrölt fahéj (mártás)
1 csipet kakukkfű
1 kanál citromlé (mártás)
1 csipet őrölt szegfűszeg (mártás)
4 darab kacsacomb
30 dkg erdei gyümölcs (mártás)
Leírás
A kacsacombot megszórjuk a fűszerekkel és tepsibe rakjuk. Meglocsoljuk a zsírral és egy kevés vízzel. Lefedjük alufóliával és előmelegített sütőben, 170 fokon sütjük. Közeben az almát kockára vágjuk és vajon elkezdjük párolni. Hozzáadjuk a lisztet és felengedjük vízzel. Fűszerezzük és hozzáadjuk az erdei gyümölcsöket. Összeforraljuk, és ha kész, félrerakjuk tálalásig. A kacsacomb akkor jó, ha már puha. Ekkor levesszük a fóliát és emeljük a sütőben a hőfokot, 190 fokra, majd pirosra sütjük.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4