Receptek Saláták Joghurtos saláta

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
75 dkg franciasaláta
1 tubus majonéz
1 kanál mustár
1 csipet őrölt cayenne bors
1 kanál citromlé
2 dl natúr joghurt
1 kanál száraz fehérbor
1 kanál méz

Leírás

A zöldségkeveréket sós vízben puhára főzzük, majd leszűrjük és hagyjuk kihűlni. A többi hozzávalót simára keverjük, és a hideg zöldséget beleforgatjuk. Lehet erősebben fűszerezni, mert a hideg saláták, a hűtés során elveszítik a jellegüket.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4