Receptek Főételek Húsos ételek Joghurtban érlelt pulykamell kukorica salátával

Hozzávalók

1 dkg tengeri só (+1 csipet)
1 doboz tejföl
1 dkg fokhagyma
1 fej vöröshagyma
½ dkg őrölt fekete bors (+1 csipet)
1 tubus majonéz
1 tk mustár
1 darab citrom
2 dl natúr joghurt
½ dkg szárított bazsalikom
½ dkg szárított oregánó
1 kanál fűszersó
50 dkg pulykamell
1 doboz kukorica

Leírás

A pulykamelleket leszeleteljük, majd a joghurtba citromhéjat reszelünk. Ízesítjük borssal, szárnyas fűszerkeverékkel, oregánóval és bazsalikommal. Ebbe helyezzük bele a pulykamelleket és 1 napig pácoljuk. Sütés előtt sózzuk. Elkészíthetjük tárcsán, grillezve és serpenyőben is. Kukorica saláta: Tejfölt, majonézt, mustárt, sót, borsot összekeverünk. Ízlés szerint, mással is lehet fűszerezni. A kukoricát lecsöpögtetjük, a hagymát felszeleteljük. Ezeket a majonézes mártásba keverjük. Hűtőbe rakjuk, 1 óra múlva fogyasztható.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4