Hozzávalók
30 dkg liszt
1 kanál tejföl
15 dkg porcukor
25 dkg margarin
1 darab citrom héja
15 dkg darált dió
Leírás
A lisztet elmorzsoljuk a margarinnal, hozzátesszük a diót, porcukrot, reszelt citromhéjat és összegyúrjuk. Erősen porhanyós tészta lesz belőle, tehát ne gyúrjuk sokáig. Hűtőben pihentetjük 1-2 órát, majd fél cm vastagra nyújtjuk. Ha megsültek a korongok, lekvárral kettőt összeragasztunk, végül csokimázzal bevonjuk.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4