Receptek Főételek Húsos ételek Ínyenc csirkecomb

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

1 gerezd fokhagyma

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

1 mk Worcestershire-szósz

1 kávéskanál Tesco Finest dijoni mustár fehérborral

1 kávéskanál hagyma

1 csipet kakukkfű

8 darab csirkecomb

1 dl fehérbor

1 dl ketchup

1 kávéskanál méz

Leírás

Kivajazunk egy tűzálló tálat, és egymás mellé belefektetünk 8 közepes nagyságú, alulról besózott csirkecombot. 20 percre a sütőbe tesszük, majd megkenjük a mártással. Diónyi vajon, vagy ráma margarinon üvegesre sütünk egy kis kanálnyi reszelt vöröshagymát, hozzáadunk 3/4 dl ketchupot, 1 dl fehér bort, egy kávéskanálnyi mustárt, egy gerezd tört fokhagymát, egy kiskanál mézet, kakukkfűvet, sót, törött borsot és - ha van - mokkáskanálnyi Worcestershire mártást. Néhány perces forralás után, a félig sült csirkecombokat ezzel megkenjük, és a sütőbe visszatéve, sötétpirosra sütjük. Vigyázzunk, a máztól könnyen odakap, de ha eltaláljuk a kellő szint, csodálatosan ízesített pecsenyét tálalhatunk! Friss salátával tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4