Hozzávalók

5 gerezd fokhagyma

10 dkg vöröshagyma

2 darab burgonya

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

1 darab paprika

1 csokor petrezselyemzöld

40 dkg sertéscomb

1 darab zeller

3 darab fehérrépa

1 csipet ételízesítő

1 darab karalábé

3 darab répa

½ fej kelkáposzta

40 dkg csont (húsos)

Leírás

4 literes fazékba, felteszünk 2 liter vizet forralni. Beletesszük a húsos csontot, 5 dkg vöröshagymát, 1 gerezd fokhagymát, negyed csomag szemes borsot, negyed csomag fűszerköményt és 2 db babérlevelet. Vegyes zöldségként, kell a húsleveshez néhány zöldség is. Burgonya, zöldpaprika, paradicsom, kelkáposzta, zeller, karalábé, gyökér, sárgarépa. Enyhén sózzuk és kb. 2 órát főzzük. Közben, apró kockára feldaraboljuk a sertéscombot, a kövér részeket levágjuk, majd feltesszük pörköltnek, a megmaradt 5 dkg vöröshagymával. Fűszerezzük és készre főzzük. A fazékban megfőtt alapanyagot leszűrjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4