Receptek Levesek Húsleves tésztával

Hozzávalók

1 fej vöröshagyma

1 tk Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj

1 darab sárgarépa

1 szál hagyma

2 darab szegfűszeg

2 darab babérlevél

1 tk ételízesítő

1 darab zellergumó

250 g marhahús (hátszín)

3 szem Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors (őrölt)

Leírás

A megmosott húst tegyük egy lábosba és öntsük fel, 600 ml hideg vízzel. Sózzuk meg, adjuk hozzá a megpucolt egész hagymát, a babérlevelet, a borsot és a szegfűszeget, forraljuk fel, majd kis lángon főzzük, kb. 90 percig. Ha igényli, öntsünk meg hozzá egy kevés vizet. A kész levest szűrjük le. A zellert, a sárgarépát és az újhagymát pucoljuk meg, majd az összes zöldséget szeleteljük finomra és pirítsuk meg, a serpenyőben felhevített olajon. Ha kész, ezt is adjuk a leveshez, majd főzzük azt újabb 10 percig. Utána még egyszer sózzuk meg, szórjuk meg az ételízesítővel és tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4