Receptek Levesek Húsleves daragaluskával

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

1 fej fokhagyma

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

1 fej hagyma

1 csipet fehérbors

1 darab zeller

2 darab gomba

3 darab fehérrépa

1 csipet ételízesítő

1 darab karalábé

30 dkg marhahús

3 darab répa

1 darab kelkáposzta

50 dkg csont

Leírás

A csontot és a húst mossuk meg, és ha felforrt, habozzuk le. Az előkészített zöldségekkel zöldségeljük be, és fűszerezzük. Gyöngyözve főzzük, 3 órán keresztül. Közben készítsük el külön a daragaluskát, hagyományos módon. Ha a leves megfőtt, a hús puha, akkor szűrjük le. A húst és a zöldségeket külön tálon kínáljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4