Receptek Főételek Húsos ételek Húsgombóc sörmártásban
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
1 darab Tesco Finest friss tojás
8 dkg liszt
2 kanál tejföl
2 g fokhagyma
1 fej vöröshagyma
1 darab zsemle
10 dkg vaj (a mártásba)
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
1 kanál Tesco Finest dijoni mustár fehérborral
1 kk ételízesítő
30 dkg darált hús (sertés)
30 dkg marhahús
1 l Tesco Finest IPA szűretlen, minőségi világos sör
Leírás
A zsemlét ledaráljuk és összekeverjük a darált hússal, a lereszelt vöröshagyma felével, a zúzott fokhagymával, 2 ek. tejföllel, a tojással és a mustárral. Sóval és borssal összedolgozzuk, majd nedves kézzel, húsgolyókat formálunk belőle. A sört felmelegítjük a fűszerekkel és belerakjuk a gombócokat, majd közepes lángos megfőzzük. Ha megpuhultak a gombócok, kiszedjük őket és behabarjuk a főzőlevet. Tálaláskor, a mártással meglocsoljuk a gombócokat.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4