Receptek Levesek Hideg uborkaleves

Hozzávalók

1 darab uborka

125 ml víz

250 ml görög joghurt

1 darab mogyoróhagyma

2 kanál dijoni mustár

1 kanál kapor

2 kanál petrezselyem

1 csipet só és bors

Elkészítés

1

A kapor és a petrezselyem kivételével minden hozzávalót keverjünk simára.

2

Adjuk hozzá a kaprot és a petrezselymet.

3

Hagyjuk 4 órára a hűtőben, hogy az ízek összeérjenek.

4

Tálaláskor díszítsük kaporral és néhány szelet uborkával.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4