Receptek Levesek Hideg uborkaleves
Hozzávalók
1 darab uborka
125 ml víz
250 ml görög joghurt
1 darab mogyoróhagyma
2 kanál dijoni mustár
1 kanál kapor
2 kanál petrezselyem
1 csipet só és bors
Elkészítés
1
A kapor és a petrezselyem kivételével minden hozzávalót keverjünk simára.
2
Adjuk hozzá a kaprot és a petrezselymet.
3
Hagyjuk 4 órára a hűtőben, hogy az ízek összeérjenek.
4
Tálaláskor díszítsük kaporral és néhány szelet uborkával.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4