Receptek Levesek Hideg gyümölcsleves

Hozzávalók

1 tk liszt

1 dl tejszín

1 kh őrölt fahéj

1 kh szegfűszeg (őrölt)

1 marék szeder

1 kh gyömbér (őrölt)

1 marék málna

50 dkg birsalma

Leírás

A birsalmát meghámozom és kicsumázom, majd vékony gerezdekre vágom. 8 dl vízbe beleteszem, beleszórom a fűszereket és csipetnyi sóval, cukorral puhára főzöm. Beleszórom a málnát és a szedret. A tejszínbe belekeverem a lisztet, és a forrásban lévő levest besűrítem vele. Felforralom és kihűtöm. Hűtőszekrényben jól lehűtöm és csészékben kínálom.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4