Receptek Levesek Hideg eperkrémleves

Hozzávalók

3 dl tej

1 darab vaníliás cukor

3 dl tejszín

40 dkg eper

1 dl szörp (szeder)

8 gombóc fagylalt (vanília ízű)

Leírás

40 dkg epret nagyon alaposan megmosom, szárazra törölgetem, kicsumázom, felaprítom, meghintem porcukorral és citromlével. Kemény habbá verem a 1 dl tejszínt, 1 vaníliás cukorral, majd csillagbetétes nyomózsákba szedem. Az eperhez adok 2 dl tejszínt és tejet, valamint 8 gombóc vanília fagyit. Botmixerrel éppen csak összeturmixolom, majd szörppel gazdagítom. Csészékbe szedem, tetejükre dundi habrózsákat nyomok. 1-1szem félbevágott eperrel és citromfű-, vagy mentalevéllel díszítem.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4