Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A barackot megmossuk és a héját lehámozzuk. Ezután felkockázzuk. Egy lábosba tesszük és körülbelül 1 liter vízzel felöntjük. Beletesszük a szegfűszeget, fahéjat és felforraljuk, amíg a barack megpuhul. Egy nagyobb tálba beletesszük a tejfölt, a lisztet és a tejszínt, majd turmixgéppel jól összekeverjük. Ha ez kész, belemerjük a barackot, de a szegfűszeget meg a fahéjat előtte ki kell szedni. Ha őrölt, akkor nem számít. Szép lassan összeturmixoljuk az egészet. Az így elkészült levest kihűtjük és már fogyasztható is. Tegyünk a tetejére tejszínhabot, úgy még finomabb.