Receptek Főételek Tészta Házi tortilla
Hozzávalók
350 g liszt
150 ml víz
30 ml napraforgó étolaj
2 csipet só és bors
Elkészítés
 alt=
1
Keverjük össze a hozzávalókat és gyúrjuk tésztává.
 alt=
2
Csomagoljuk frissentartó fóliába és pihentessük 10 percig.
 alt=
3
Válasszuk szét 10-12 db egyenlő részre, majd nyújtsuk ki.
 alt=
4
Süssük ki a tésztalapokat egy serpenyőben, mindkét oldalát 30 másodpercig. Tipp: Hogy ne száradjon ki a tortilla, csomagoljuk nedves konyharuhába.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4