Receptek Főételek Tészta Házi tortilla

Hozzávalók

350 g liszt

150 ml víz

30 ml napraforgó étolaj

2 csipet só és bors

Elkészítés

1

Keverjük össze a hozzávalókat és gyúrjuk tésztává.

2

Csomagoljuk frissentartó fóliába és pihentessük 10 percig.

3

Válasszuk szét 10-12 db egyenlő részre, majd nyújtsuk ki.

4

Süssük ki a tésztalapokat egy serpenyőben, mindkét oldalát 30 másodpercig. Tipp: Hogy ne száradjon ki a tortilla, csomagoljuk nedves konyharuhába.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4