Hozzávalók
20 dkg liszt
1 dl tej
10 dkg vaj
10 dkg porcukor
8 dkg kakaópor
1,5 dkg élesztő
2 darab tojásfehérje
Leírás
A tejben felfuttatott élesztőt, a liszttel és a vajjal jól összedolgozzuk, majd kb. 20 percig kelni hagyjuk. A kakaót összekeverjük a porcukorral és vaníliás cukorral. Ezután pedig jó vékonyra kisodorjuk, rákenjük a tölteléket, felsodorjuk, és kb. 1,5 cm szélesre vágjuk. Margarinnal jól kikent tepsibe helyezzük, kicsit hézagosan. 200 fokon, 20 percig sütjük. Megjegyzés: Ha van tejszín, akkor a tejet felesben keverjük vele, attól lágyabb lesz!
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4