Receptek Levesek Házi finomfőzelék
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
2 kanál liszt
1 dl tej
3 kanál cukor
5 dkg zsír
1 csokor petrezselyemzöld
60 dkg vegyes zöldség
10 dkg zöldborsó
10 dkg karalábé
Leírás
A megtisztított zöldségféléket apró kockára vágjuk, megmossuk, és annyi vízben, amennyi ellepi, feltesszük főni. A zsírból, lisztből és az apróra vágott petrezselyemzöldből világos rántást készítünk. A tejjel és kevés vízzel feleresztjük, majd a puhára főtt zöldséget berántjuk. Cukorral ízesítjük, és jól felforraljuk. Ha konzerv zöldborsót használunk, azt akkor tegyük bele, ha a többi zöldségféle már megfőtt.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4