Receptek Levesek Házi finomfőzelék

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

2 kanál liszt

1 dl tej

3 kanál cukor

5 dkg zsír

1 csokor petrezselyemzöld

60 dkg vegyes zöldség

10 dkg zöldborsó

10 dkg karalábé

Leírás

A megtisztított zöldségféléket apró kockára vágjuk, megmossuk, és annyi vízben, amennyi ellepi, feltesszük főni. A zsírból, lisztből és az apróra vágott petrezselyemzöldből világos rántást készítünk. A tejjel és kevés vízzel feleresztjük, majd a puhára főtt zöldséget berántjuk. Cukorral ízesítjük, és jól felforraljuk. Ha konzerv zöldborsót használunk, azt akkor tegyük bele, ha a többi zöldségféle már megfőtt.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4