Receptek Főételek Hal Harcsakockák tejszínes mártásban

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

10 dkg vaj

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

1 darab citrom

3 dl tejszín

1 mk curry

2 kanál átszitált liszt

60 dkg harcsa filé

Leírás

A harcsát kockára vágjuk és vajon megpároljuk. Sózzuk, borsozzuk. Ha kifehéredett, megszórjuk liszttel és curry porral. Felengedjük vízzel és kiforraljuk. Tejszínnel és citromlével elkeverjük, de már nem forraljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4