Receptek Főételek Hal Harcsafilé roston

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
10 dkg finomliszt
3 gerezd fokhagyma
10 dkg vaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 darab citrom
2 fej vöröshagyma
2 darab cukkini
1 darab padlizsán
2 darab kaliforniai paprika
2 kk friss gyömbér
1 kk őrölt szerecsendió
2 darab sárgarépa
1 marék friss rozmaring
80 dkg harcsafilé

Leírás

A halfilét szeletekre vágjuk, és sózzuk, citromlével bedörzsöljük, majd lisztbe mártjuk. A zöldségeket csíkokra vágjuk, és kevés olívaolajon megpirítjuk, a zöldfűszerekkel. Egy másik serpenyőben felmelegítjük a vajat, és megsütjük benne a harcsaszeleteket. Tálaláskor, a zöldséghalomra rakjuk a sült halszeleteket.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4