Receptek Főételek Hal Harcsafilé roston
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
10 dkg liszt
3 gerezd fokhagyma
10 dkg vaj
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
1 darab citrom
2 fej hagyma
2 darab cukkini
1 darab padlizsán
2 darab kaliforniai paprika
2 kk gyömbér
1 kk szerecsendió
2 darab répa
1 marék zöldfűszer
80 dkg harcsa filé
Leírás
A halfilét szeletekre vágjuk, és sózzuk, citromlével bedörzsöljük, majd lisztbe mártjuk. A zöldségeket csíkokra vágjuk, és kevés olívaolajon megpirítjuk, a zöldfűszerekkel. Egy másik serpenyőben felmelegítjük a vajat, és megsütjük benne a harcsaszeleteket. Tálaláskor, a zöldséghalomra rakjuk a sült halszeleteket.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4