Receptek Főételek Hal Harcsafilé magvas köntösben
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
4 darab Tesco Finest friss tojás
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
1 darab citrom
30 dkg zsemlemorzsa
10 dkg átszitált liszt
10 dkg lenmag
80 dkg harcsa filé
Leírás
A halat csíkokra vágjuk, és sóval megszórjuk. A morzsát összekeverjük a lenmaggal. A halcsíkokat lisztbe, felvert tojásba és a morzsába forgatjuk. Bő, forró olajban kisütjük, és burgonyapürével, vagy friss salátával tálaljuk.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4