Receptek Főételek Hal Harcsafilé krémmártásban
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
1 kk cukor
5 dl tejföl
1 darab Tesco Finest San Marzano paradicsom
3 fej vöröshagyma
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
2 darab sárgarépa
1 kanál Tesco Finest dijoni mustár fehérborral
2 dl vörösbor
½ darab kaliforniai paprika
1 csipet ételízesítő
1 kg harcsa filé
Leírás
A hagymát megfonnyasztjuk, a paprikát és a paradicsomot hozzáadjuk. A sárgarépát kis lyukú reszelőn lereszeljük, ezt is a hagymára tesszük, majd pépesre főzzük. Ezután beletesszük a babérlevelet, a pirospaprikát, a fehérborsot, 1 kanál mustárt. Sózzuk ízlés szerint, majd kb. 1/2 órát főzzük. Ekkor 2 dl vörösbort beleöntünk. Puhára főzzük. Rántást készítünk, közepesen barnára pirítjuk. A rántást ezután felengedjük vízzel, simára keverjük, majd hozzáadunk fél liter tejfölt. Ezután a tejfölös rántást is belekeverjük, és még egyszer felforraljuk. A mártást leturmixoljuk, és újra forraljuk. Belerakjuk a kockára vágott halat és kaliforniai paprikát. 5-6 perc alatt készre főzzük, és tésztával tálaljuk.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4