Hozzávalók
3 dl főtt kávé (cukros)
4 dl tej
3 kanál cukor
1 csomag babapiskóta
1 dl konyak
1 csomag pudingpor (vaníliás)
Leírás
Kb. 2-2,5 dl feketekávét 0,5 dl konyakkal elkeverünk, ebben megáztatjuk a babapiskótákat úgy, hogy ne málljanak szét, de megszívják magukat a folyadékkal. A 4 dl tejben elkeverünk 0,5 dl kávét és 0,5 konyakot, ezzel a keverékkel, cukor hozzáadásával a pudingporból vanília-pudingot főzünk. (Elkeverjük a pudingport és a cukrot kevés tejjel csomómentesen, majd beletesszük a kávéból, konyakból és tejből álló felforralt keverékbe. Kb. 5 percig főzzük, amíg sűrű állagú nem lesz a massza.) Ha a puding kihűlt , a babapiskótákat egy tálra alulra lerakjuk, rásimítjuk a pudingot, a tetejére kakaóport szórunk, erre tejszínhabot rétegezünk. A tejszínhabot tovább díszíthetjük reszelt keserű csokoládéval, dió, mandula darabkákkal, tortaszóróval stb. , azonnal tálaljuk.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4