Hozzávalók

½ l tej
2 csomag babapiskóta
2 dl kávé
2 csomag vaníliás pudingpor (vaníliás főzés nélküli)
250 ml növényi tejszín (hulala/meggle)

Leírás

Csináltam kávét, ált. macisat csinálok, a csepp miatt, abba kis rumaroma. A krém: Egyszerűen fél liter tejben elkeverni a pudingport, ill. felverni a tejszínhabot. Először arra gondoltam, hogy összekeverem, de külön tettem végül, így rétegesebb. Jönnek a kávéba forgatott babapiskóták, vigyázzunk, hogy ne áztassuk el, mert a tocsogósat szerintem senki nem szereti. Ezután jön a puding fele, a tejszínhab fele, ismét kávéba forgatott babapiskóta, krém másik fele, tejszínhab és végül megszórjuk kakaóporral.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4