Receptek Levesek Hamis sajtkrémleves

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 kanál finomliszt
1 fej vöröshagyma
1 dl étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
3 darab húsleveskocka
2 tubus krémsajt (natúr)
4 gerezd fokhagyma

Leírás

Az olajat felforrósítom, ha már meleg akkor mehet bele az apró kockára vágott vöröshagyma. Aranysárgára pirítom. Aztán mehet bele a fokhagyma, természetesen összezúzva. Így már nagyon keveset sütöm, mert a fokhagyma keserű lesz ha megég! Ezután mehet bele a 2 evőkanál liszt, amiből világos rántást készítek. Apránként felengedem a vízzel (közben habverővel kevergetem, hogy sima legyen), beledobom a húsleveskockát. részletenként. Amikor forr belenyomom a két tubus natúr sajtkrémet. Sózom, borsozom. Újra felforr és kész is.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4