Receptek Főételek Hal Halszeletek pirított gombával
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
10 dkg vaj
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
1 darab citrom
1 kg gomba
1 csipet ételízesítő
8 szelet halfile
10 dkg átszitált liszt
1 csipet finomra vágott zöldpetrezselyem
Leírás
A gombát szeletekre vágjuk és kevés olajon megpirítjuk. Alaposan fűszerezzük és addig pirítjuk, ameddig a leve el nem párolog. A halszeleteket besózzuk és citromlével bekenjük. Lisztbe forgatjuk és vajon megsütjük, a halszeleteket.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4