A halszeleteket sózzuk, és alaposan megforgatjuk lisztben, majd serpenyőben hirtelen megsütjük. A g...
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
2 fej vöröshagyma
½ dl Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
1 darab citrom
3 dl tejszín
1 csipet fehérbors
40 dkg gomba
1 csipet ételízesítő
10 dkg átszitált liszt
4 darab hal
A halszeleteket sózzuk, és alaposan megforgatjuk lisztben, majd serpenyőben hirtelen megsütjük. A gombát a finomra vágott vöröshagymával, kevés olajon megpirítjuk. Ízesítjük sóval, borssal és kevés fokhagymával. Felöntjük tejszínnel, és kiforraljuk. Tálalásnál a halat a gombára helyezzük, és citromlével meglocsolva, forrón tálaljuk.
© 2019 tesco.hu. TESCO GLOBAL Zrt.