Receptek Főételek Hal Halragu szőlővel
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
2 kanál liszt
1 darab citrom
3 dl tejszín
10 dkg zsír
1 dl fehérbor
1 csipet fehérbors
20 dkg szőlő
80 dkg halfile
Leírás
A halat vágjuk kockára, és hagymás zsíron pároljuk meg. Fűszerezzük, majd adjuk hozzá a szőlőszemeket. Pároljuk össze, szórjuk meg liszttel, és engedjük fel forró vízzel. Forraljuk ki, és tejszínnel dúsítsuk. Köretnek párolt rizs a legjobb.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4