Receptek Főételek Hal Halfilé zöldborsmártással

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

2 kanál liszt

4 dl tej

10 dkg vaj

5 dkg Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors (+ 1 csipet)

1 dl tejszín

1 kanál konyak

1 marék snidling

100 dkg halfile

Leírás

A halat szeletekre vágjuk, és sóval, borssal meghintjük. Világos, vajas rántás készítünk, amibe beleszórjuk a zöldbors szemeket. Felengedjük forró tejjel, és kiforraljuk. Tejszínnel dúsítjuk, és finomra vágott snidlinget keverünk bele. Egy pici konyakkal tesszük tökéletessé. A halszeleteket kevés olajon megsütjük, és tálaláskor bevonjuk a mártással.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4