Receptek Főételek Hal Halfilé zöldborsmártással
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
2 kanál liszt
4 dl tej
10 dkg vaj
5 dkg Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors (+ 1 csipet)
1 dl tejszín
1 kanál konyak
1 marék snidling
100 dkg halfile
Leírás
A halat szeletekre vágjuk, és sóval, borssal meghintjük. Világos, vajas rántás készítünk, amibe beleszórjuk a zöldbors szemeket. Felengedjük forró tejjel, és kiforraljuk. Tejszínnel dúsítjuk, és finomra vágott snidlinget keverünk bele. Egy pici konyakkal tesszük tökéletessé. A halszeleteket kevés olajon megsütjük, és tálaláskor bevonjuk a mártással.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4