Receptek Gyerekmenü Főételek Halfalatkák házilag
Hozzávalók
1 kg ponty filé
100 g zabpehely
1 darab tojás
1 darab citrom leve
1 tk
1 adag liszt
2 darab tojás
1 adag kukoricadara
1 csokor petrezselyem
Elkészítés
1
Főzzük meg a halfilét.
2
Szedjük apró darabokra, a szálkákat és a csontos részeket távolítsuk el.
3
Keverjük össze a zabpehellyel.
4
Adjunk hozzá egy tojást és egy fél citrom levét.
5
Jól keverjük össze, majd tegyük a hűtőbe 15 percre.
6
Formázzuk meg a halfalatkákat.
7
Forgassuk meg a lisztben, a tojásban és a kukoricadarában, végül süssük ki őket. Tálaljuk burgonyapürével.
8
Tipp: Akár a sütőben is kisüthetjük a halakat.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4