Receptek Levesek Halászlé karácsonyra
Hozzávalók
1 darab petrezselyem
2 darab répa
1 darab zeller
1 fej hagyma
2 gerezd fokhagyma
1 darab babérlevél
5 darab egész fekete bors
1 csipet
1 kanál olaj
1 adag friss petrezselyem
1 adag ponty filé
Elkészítés
1
Tisztítsuk meg a halat, tegyük egy fazékba, öntsünk rá vizet, adjunk hozzá borsot, fűszereket, hagymát, fokhagymát. Miután felforrt, főzzük még fél órán keresztül.
2
Szűrjük le a levest, válasszuk le a hal húsát a fejéről, a maradék húst vágjuk darabokra.
3
Vágjuk kockára a zöldségeket, olajon pirítsuk meg.
4
Öntsük hozzá a levest és főzzük, míg a zöldségek megpuhulnak.
5
Tegyük a főtt húst a levesbe, ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük.
6
Tálaljuk friss petrezselyemlevéllel.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4