Receptek Levesek Halászlé karácsonyra

Hozzávalók

1 darab petrezselyem

2 darab répa

1 darab zeller

1 fej hagyma

2 gerezd fokhagyma

1 darab babérlevél

5 darab egész fekete bors

1 csipet

1 kanál olaj

1 adag friss petrezselyem

1 adag ponty filé

Elkészítés

1

Tisztítsuk meg a halat, tegyük egy fazékba, öntsünk rá vizet, adjunk hozzá borsot, fűszereket, hagymát, fokhagymát. Miután felforrt, főzzük még fél órán keresztül.

2

Szűrjük le a levest, válasszuk le a hal húsát a fejéről, a maradék húst vágjuk darabokra.

3

Vágjuk kockára a zöldségeket, olajon pirítsuk meg.

4

Öntsük hozzá a levest és főzzük, míg a zöldségek megpuhulnak.

5

Tegyük a főtt húst a levesbe, ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük.

6

Tálaljuk friss petrezselyemlevéllel.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4