Receptek Saláták Hagymás krumplisaláta
Hozzávalók
4 kanál cukor
3 fej vöröshagyma
1 kg burgonya (kifliburgonya)
1 dl ecet
Leírás
Az ecettel, cukorral és sóval ízlés szerint salátalevet készítünk. A krumplit héjában megfőzzük, megpucoljuk és karikára vágjuk. Vékony karikákra vágjuk a megpucolt hagymát is. Egy mély tálba lerakjuk egy sor krumplit, majd egy sor hagymát, azután megint krumplit. A rétegezést addig ismételjük, amíg a hozzávalók el nem fogynak. Végül ráöntjük a salátalevet. Néhány óra hűtés után fogyasztható.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4