Hagymás kenyér
Hozzávalók
2 tk Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
2,5 dl víz
1 kanál cukor
1 fej vöröshagyma
2 kanál vaj
1 csipet kömény
2,5 dkg élesztő
50 dkg átszitált liszt
Leírás
A felaprított hagymát a vajon megpirítjuk, majd köménnyel ízesítjük. A többi hozzávalóval együtt, dagasztógépbe tesszük és alaposan megdagasztjuk. Letakarva kelesztjük, majd a megkelt tésztát, finoman átgyúrjuk. Cipó alakot formálunk belőle, vagy lisztezett, vajazott tepsibe rakjuk a gombócokat és vizes ecsettel lekenjük a tetejét. Sütőzacskóba helyezzük és 190 °C-ra előmelegített sütőben, 35-40 perc alatt, ropogósra sütjük.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4