Receptek Levesek Hagymaleves sajtos bagettel

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 kanál finomliszt
1 fej vöröshagyma
10 dkg trappista sajt
10 dkg vaj
1 csipet őrölt fekete bors
3 szál újhagyma
1 dl tejszín
1 szál póréhagyma
1 l húsleves alaplé
1 darab bagett

Leírás

Vajon megfuttatjuk a hagymát, megszórjuk liszttel, és felengedjük húslevessel. Sózzuk, borsozzuk, kiforraljuk, majd hozzáadjuk a felkarikázott póréhagymát és zöldhagymát. Ezután tejszínnel dúsítjuk. A bagettet felszeleteljük, megpirítjuk, és sajtot reszelünk rá.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4