Receptek Levesek Hagymaleves konyakosan
Hozzávalók
1 kanál liszt
1 csipet cukor
4 dkg sajt
2 kanál vaj
4 darab leveskocka
1 pohár konyak
50 dkg póréhagyma
Leírás
A hagymát apróra vágjuk, olajon megdinszteljük, megszórjuk liszttel és felöntjük vízzel. Hozzáadjuk a leveskockát és 25 percig főzzük. Sózzuk, borsozzuk, majd a konyakot beleöntjük. A sajtot csak tálalásnál adjuk hozzá, de ne legyen túl forró, mert egybekapja. Pirított kiflit adunk hozzá.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4