Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A vöröshagymát apróra vágom, vajon megdinsztelem, hozzáadom a zúzott fokhagymát. Nem sokáig kevergetem, mert ha a fokhagyma megpirul, akkor keserű lesz. Megszórom lisztel és felöntöm a húslevessel. Felforralom és sózom, borsozom, kakukkfűvel és szerecsendióval fűszerezem. 15-20 percig főzöm, majd beleöntöm a tejfölt és újra felforralom. Megvárom míg kihűl és összeturmixolom. Hozzáadom a karikára vágott pórét. A kenyereket nagyobb kockára vágom és megpirítom. Sajttal és pirított kenyérrel tálalom.